Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tratamente naturiste împotriva căderii părului: Patru leacuri pe bază de usturoi

doc.ro
usturoi

Căderea părului este cauzată de o serie de factori: stres, ereditate, lipsa unui mineral sau o inflamație în organism, scrie exquis.ro. Pentru a împiedica acest lucru, remediile pe bază de usturoi pot fi oricui la îndemână. Iată câteva dintre ele!

Usturoi și miere

Ai nevoie de 8 căței de usturoi și 1 linguriță de miere. Zdrobește usturoiul, adaugă mierea și omogenizează. Aplică mixtura pe scalp și pe lungimea părului și lasă să acționeze 20 de minute. Spală, apoi, părul cu un șampon blând. Repetă procedeul de 2 ori pe săptămână, recomandă clickpentrufemei.ro.

Ulei de usturoi

Ai nevoie de 8 căței de usturoi, jumătate de cană de ulei de cocos sau de măsline și 1 ceapă. Curăță ceapa și pune-o la blender. Adaugă și usturoiul și blendează până obții o pastă fină. Încălzește uleiul și adaugă pasta, amestecând ușor. Aplică pe păr și masează scalpul câteva minute. Lasă să acționeze 2-3 ore, apoi spală părul cu șampon și clătește bine. Folosește remediul de 2 ori pe săptămână.

Usturoi și ghimbir

Ai nevoie de 8 căței de usturoi, jumătate de cană de ulei de argan și o bucată de ghimbir. Pune ghimbirul și usturoiul în blender și încălzește uleiul. Amestecă ingredientele și aplică pe păr. Acoperă cu o folie transparentă și lasă să acționeze 30 de minute, după care spală părul și clătește cu apă din abundență.

Citește și: 3 supe delicioase și bune pentru slăbit

Usturoi și scorțișoară

Ai nevoie de 3 căței de usturoi, 1 baton de scorțișoară, 1 ceapă și 2-3 căni de apă. Fierbe ingredientele în apă, strecoară și lasă soluția să se răcească. Clătește părul cu soluție și lasă-l să se usuce în mod natural. Poți repeta procedeul în fiecare zi, o săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.