Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trebuie profesorii să spună în clasă dacă s-au vaccinat? Ministrul Educației nu îi obligă: 'Sunt sigur că unii profesori vor spune'

Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este de părere că profesorii vor fi sinceri cu elevii și părinții acestora și vor comunica dacă s-au vaccinat sau nu. Întrebat dacă profesorii pot fi obligați să ofere un asemenea răspuns în fața clasei, Cîmpeanu a evitat să ofere un răspuns concret: "Sunt sigur că unii profesori vor spune!"

„Este o teamă firească a oricărui părinte. Aș vrea să verific răspunsul și la perspectiva confidențialității la actul medical. Așa cum unii din noi ne-am vaccinat public, la fel aș vrea ca profesorii/învățătorii să fie deschiși cu elevii și părinții. Sunt sigur că unii profesori vor spune: m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat pentru că am contraindicații medciale”, a spus Sorin Cîmpeanu, la postul Digi24.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.