Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trebuie să fim foarte concentraţi, să dăm sută la sută, este un meci destul de greu cu Dinamo, spune Mutu

Facebook
adrian mutu

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Dinamo, din prima etapă a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, va fi greu, iar jucătorii săi trebuie să fie foarte concentraţi, potrivit news.ro.

"Trebuie să fim foarte concentraţi, să dăm sută la sută, este un meci destul de greu. Mi-ar fi plăcut să joc pe Giuleşti, cu stadionul plin.

Ar fi fost frumos să-i avem pe suporteri aproape. O să fie frig, va fi departe de casă, dar practic aşa a fost tot campionatul, deci suntem obişnuiţi.

Vreau ca echipa mea să trateze fiecare meci cu maximă seriozitate. Important este ca noi să facem lucrurile discutate la antrenament.

Probabil că schimbarea de antrenor la Dinamo le va da jucătorilor un impuls, dar trebuie să ne obişnuim. Am făcut 8 zile de când sunt la echipă, băieţii au inteligenţă tactică şi răspund bine la cererile mele", a declarat Mutu, într-o conferinţă de presă.

Partida Rapid - Dinamo va avea loc, duminică, de la ora 20.30, la Mioveni, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.