Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trebuie să purtăm măști și după pandemie? Avertismentul medicului șef al Statelor Unite: 'Trebuie să ne pregătim pentru o nouă normă'

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Viceamiralul Jerome Adams, medicul șef al Statelor Unite, consideră că este necesar să purtați măști și să măsurați temperatura la intrarea în clădiri și după pandemia de coronavirus.

"Când vine vorba de purtarea măștilor, distanțarea socială și când revenim la normal, cred că trebuie să ne pregătim pentru o nouă normă. Ceea ce le-am spus oamenilor de zeci de ani să facă pentru a se proteja de gripă, fac acum din cauza coronavirusului”, a declarat joi, în timpul unui seminar video.

"Este posibil să trebuiască să ne gândim mai activ la depistarea simptomelor oamenilor atunci când intră în clădiri în timpul sezonului gripal. Încurajați oamenii să rămână acasă când se simt rău și să poarte măști."

În acest moment, a remarcat Adams, apar mai multe vești bune. "Am efectuat o sută de milioane de teste. Numărul de cazuri detectate, spitalizări și decese a scăzut în ultimele câteva săptămâni", a spus el.

Expertul a spus că comunică în mod regulat cu specialistul principal în boli infecțioase din SUA, directorul Institutului Național de Boli Alergice și Infecțioase, Anthony Fauci. „Am încredere în el, el crede în continuare că va exista un vaccin sigur și eficient până la sfârșitul acestui an", a spus Adams. „Aștept cu nerăbdare reduceri suplimentare ale cazurilor confirmate, spitalizărilor și deceselor prin măsuri de sănătate și imunitatea efectivului care se va dezvolta prin vaccin. "

Viceamiralul și-a exprimat presupunerea că va fi necesară vaccinarea împotriva noului coronavirus anual.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.