Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trebuie să-și dea demisia Firea și Budăi? Răspunde Vasile Dîncu: 'Problemele administrative sunt urgența!'

Twitter
Vasile Dîncu

Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dîncu, susține că prioritar în scandalul azilelor e chestiunea administrativă, nu neaparat cea politică. Liderul PSD a fost întrebat dacă ministrul Muncii, Marius Budăi, cât și ministrul Familiei, Gabriela Firea, ar trebui să-și dea demisia în urma dezvăluirilor în cazul azilelor, așa cum este deja cerută în spațiul public.

Vasile Dîncu: „Trebuie să analizeze ei. Să analizeze Guvernul. Prima dată aștept să vedem o analiză. Este o chestiune a executivului și ei trebuie să studieze această situație și să vadă vinovățiile. Nu întotdeauna demisiile rezovlă lucrurile. Trebuie rezolvată în primul rând această situație și apoi văzute responsabilitățile”, a spus Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi și: Protest în stradă în urma scandalului privind centrele de bătrâni: se cere demisia lui Marius Budăi și Gabrielei Firea

Soluția „administrativă”

„Nu vreau să comentez acum demisii și soluții politice, mă interesează soluția administrativă. Ce facem cu sutele de bătrâni care au fost duși în spitalele superaglomerate deja. Ce se întâmplă cu sistemul îngrijirii? Cum se schimbă el? Dacă ne concentrăm doar la politică și demisii, asta nu rezolvă. Evident, pe indignarea sinceră a lumii se va face masiv politică. Este normal, asa se face politică.

Opozitia va prospera, iar unii dintre cei care au condus sistemul se vor ascunde pe unde se va putea. Unii o să încerce să schimbe subiectele, alții vor veni cu dovezi noi și cu un limbaj dramatic în crescendo. Că așa-i în politică!

Soluțiile politice trebuie căutate, dar cred eu, problemele administrative sunt urgența”, a mai adăugat Vasile Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.