Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei adolescenţi din Bistrița-Năsăud sunt acuzaţi că au furat 23 de televizoare smart. Prejudiciul estimat se ridică la 24.000 de lei

ipj cluj
Poliția

Trei adolescenţi din oraşul Năsăud, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, sunt acuzaţi că au furat 23 de televizoare smart din depozitul unei firme de localitate, fiind reţinuţi, prejudiciul estimat ridicându-se la 24.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Conform sursei citate, miercuri, poliţiştii au efectuat opt percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din oraşul Năsăud, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, conform Agerpres.ro.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

Cu ocazia activităţilor efectuate, au fost ridicate 16 televizoare smart, reclamate ca fiind sustrase, iar pentru clarificarea cauzei au fost conduse la sediul poliţiei 12 persoane.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în perioada noiembrie 2019 - 31 ianuarie 2020, cei trei tineri ar fi sustras 23 de televizoare smart dintr-un depozit al unui magazin de electronice, situat în oraşul Năsăud, pe care ulterior le-ar fi comercializat la diferite persoane.

Citește și:  ALERTĂ METEO - Cod galben de vânt în 29 de judeţe

Prejudiciul cauzat se ridică la suma 24.000 de lei, o bună parte fiind recuperat.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi faţă de aceştia vor fi formulate propuneri de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Niciunul dintre cei trei tineri nu frecventează o formă de învăţământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.