Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei adolescenţi din Constanța au fost amendaţi pentru că trăgeau cu praştia în manifestanţi

AUR
protest aur constanta

Jandarmii au dat 157 de amenzi, în valoare de peste 82.000 de lei, pentru participanţii şi organizatorii protestului de luni din municipiul Constanţa. Manifestarea s-a desfăşurat fără incidente. Trei adolescenţi au fost amendaţi cu 900 de lei deoarece trăgeau cu praştia în protestatari, informează News.ro.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că jandarmii şi poliţişti au asigurat măsurile de ordine la protestul desfăşurat în 29 martie în municipiul Cosntanţa.

"Permanent, pe timpul desfăşurării acestei manifestaţii, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoştinţa participanţilor prevederile legale în vigoare, precum şi consecinţele legale ale nerespectării acestora. Precizăm că adunarea publică s-a desfăşurat fără a se înregistra incidente de natură să tulbure ordinea publică. Până la acest moment, au fost aplicate organizatorilor şi participanţilor 157 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 82100 de lei, pentru nedeclararea manifestaţiei şi pentru desfăşurarea acestora fără respectarea prevederilor legale”, a anunţat IJJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că, luni seara, trei adolescenţi care trăgeau cu praştia în coloana de manifestanţi ce se afla în marş pe Bulevardul Marinarilor au fost identificaţi şi sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 900 de lei.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

IJJ precizează că în continuare va analiza imaginile pentru identificarea şi sancţionarea şi a altor persoane care au încălcat legea la această manifestaţie.

Sute de persoane au participat, luni, la Constanţa, la un protest faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru limitarea pandemiei COVID-19. Oamenii s-au adunat în faţa Prefecturii, iar apoi au plecat într-un marş pe principalele străzi şi bulevarde din municipiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.