Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei albanezi care încercau să treacă granița cu Ungaria ilegal depistați într-o mașină lângă Oradea

www.ct100.ro
politia de frontiera

Trei cetăţeni din Albania care se îndreptau spre graniţa cu Ungaria cu scopul de a trece ilegal frontiera au fost depistaţi într-o maşină condusă de un cetăţean român, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat emis, vineri, de ITPF Oradea, poliţiştii de frontieră i-au depistat pe cei trei în noaptea de joi spre vineri, pe comunicaţia Oradea-Salonta, într-un autoturism condus de un cetăţean român.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

"Astfel, pe raza localităţii Inand a fost oprit în trafic un autoturism condus de un cetăţean român, în vârstă de 44 ani, care avea avea ca pasageri trei cetăţeni străini de sex masculin. Deoarece nu-şi justificau prezenţa în zonă, persoanele au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări", precizează sursa citată.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele trei persoane sunt cetăţeni albanezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani, şi intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.