Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei angajați din Centrala MAE şi un diplomat de la Ambasada României la Cairo s-au infectat cu noul coronavirus

MAE

Ministerul de Externe anunţă că alţi trei angajaţi din Centrala MAE şi unul de la Ambasada României la Cairo au fost confirmaţi cu COVID-19, anunță news.ro.

"În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie a.c., trei angajaţi din cadrul Centralei MAE şi un angajat din cadrul Ambasadei României la Cairo au fost confirmaţi cu infecţia COVID-19", a transmis MAE, luni, într-un comunicat de presă.

Citește și: Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban: ‘Inculpat pentru cel puțin trei infracțiuni – corupție și abuz în serviciu, șantaj la adresa bucureștenilor și cumpărare de voturi’

Ministerul adaugă că au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

Joi seară, MAE anunţa că un angajat din cadrul Centralei Ministerului şi un diplomat din cadrul Consulatului General al României la Stuttgart au fost depistaţi cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.