Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru furturi din auto cu un prejudiciu de peste 160.000 lei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Trei bărbaţi, doi din judeţul Mureş şi unul din judeţul Timiş, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce poliţiştii bistriţeni i-au acuzat de comiterea mai multor furturi din maşini în ultimele şase luni, în urma cărora ar fi sustras peste 160.000 lei, potrivit comunicatului de presă remis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres.

"La data de 23 ianuarie, doi bărbaţi, de 44 şi 51 de ani, ambii din judeţul Mureş, şi un altul de 48 de ani, din Timişoara, au fost prezentaţi instanţei, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada iulie 2018 - ianuarie 2019, ar fi sustras peste 160.000 de lei din trei autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului Bistriţa", se precizează în comunicat. 

Cei trei au fost depistaţi în flagrant în data de 22 ianuarie, în timp ce încercau să sustragă o borsetă cu bani dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Bistriţa. Unul dintre ei a fost prins la faţa locului, iar ceilalţi doi, încercând să scape cu maşina, au fost urmăriţi şi imobilizaţi în trafic în apropierea oraşului Beclean, aflat la circa 35 kilometri distanţă.

Citește și: Timiș: Un autoturism a ars complet în urma unui accident

Ulterior, la data de 23 ianuarie, la locuinţele bărbaţilor din Mureş au fost efectuate două percheziţii domiciliare, în urma cărora poliţiştii au ridicat sume în bani şi valută, o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, precum şi alte bunuri. 

Cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei bărbaţi şi recuperării prejudiciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.