Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi din Dâmbovița au fost arestaţi preventiv după ce s-au bătut şi s-au atacat cu un topor şi un cuţit

huffingtonpost.co.za
catuse

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv, după ce s-au bătut şi s-au atacat cu un topor şi un cuţit, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

Scandalul a avut loc la sfârşitul anului trecut, iar cercetările au fost efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Găeşti, judeţul Dâmboviţa.

"Din cercetările efectuate a reieşit că, la data de 24 decembrie 2021, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea unei persoane pe care ar fi agresat-o în zona capului cu un obiect tăietor-despicător. De asemenea, la data de 24 decembrie 2021, un bărbat, de 34 de ani, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi agresat cu un obiect ascuţit-tăietor bărbatul în vârstă de 49 de ani. Totodată, cea de-a treia persoană, în vârstă de 43 de ani, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi agresat cu un baston telescopic acelaşi bărbat", precizează IPJ Dâmboviţa.

Pentru administrarea de probe în cauză, la data de 13 aprilie, poliţiştii au descins la domiciliile celor trei persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.