Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi reţinuţi pentru omor şi tâlhărie după ce o bătrână a fost găsită decedată, la Soveja

dosare

Trei bărbaţi cu vârste între 22 şi 39 de ani au fost reţinuţi pentru omor calificat şi tâlhărie calificată după ce o bătrână de 83 de ani a fost găsită decedată în locuinţa sa din Soveja, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"La data de 28 februarie, ora 10,27, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 83 ani, din comuna Soveja, care locuia singură, a fost găsită decedată la domiciliu. Sesizarea făcea referire şi la faptul că din locuinţă lipseşte o sumă de bani, pe care femeia ar fi deţinut-o.

La faţa locului nu au fost identificate urme de răvăşire sau de forţare ale căilor de acces. Iniţial, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv furt.

Activităţile specifice desfăşurate au indicat suspiciuni cu privire la unele leziuni suferite de victimă, iar în urma analizei cu procurorul competent, încadrarea juridică a fost schimbată", se arată într-un comunicat al IPJ.

Potrivit poliţiei, având în vedere natura evenimentului, cercetările a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, existând suspiciuni cu privire la faptul că femeia ar fi fost victima infracţiunii de omor.

În baza probatoriului administrat, în cursul nopţii de joi spre vineri, trei bărbaţi de 22, 30 respectiv 39 de ani, din comuna Soveja, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

În cursul zilei de vineri, cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.