Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbați s-au bătut într-o benzinărie din Galați și au fost reținuți de polițiști

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbați s-au bătut într-o benzinărie din Galați, în urma unui conflict izbucnit spontan, iar unul dintre ei a spart geamul unui autoturism. Toți trei au fost reținuți, iar sâmbătă vor fi prezentanți instanței cu propunere de arestare preventivă, anunță Mediafax.

Scandalul din benzinăria situate în cartierul Micro 40, din Galați, a avut loc joi seara.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că doi bărbați din Galați, cu vârstele de 34 ani, respectiv 27 ani, au mers cu mașina în zona acelei stații peco, unde, în urma unor discuții în contradictoriu cu un alt bărbat, în vârstă de 29 ani, a izbucnit un conflict spontan.

În timpul disputei, gălățeanul de 29 de ani a spart geamul din partea dreaptă a autoturismului condus de bărbatul de 34 ani, apoi a părăsit locul faptei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar vineri cercetările au fost continuate de polițiști din cadrul Poliției municipiului Galați – Biroul Investigații Criminale și din cadrul Secției 4 Poliție. Toate cele trei persoane au fost identificate și duse la sediul poliției pentru audieri, iar la final, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de sâmbătă, cei trei bărbați vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.