Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei cetăţeni din Kosovo, opriţi la frontiera de sud-vest - VIDEO

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, au depistat trei cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 04.01.2017, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga - I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au depistat trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, în apropierea localităţii Comloşu Mic, judeţul Timiş.

Citește și: Ger NĂPRASNIC și ninsori în zilele următoare: Care sunt zonele afectate

Persoanele în cauză, care nu deţineau documente de identitate asupra lor, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei trei bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.