Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei conducători auto din Argeş, sancţionaţi şi lemnul confiscat pentru că nu deţineau documente

Politia Română
politist amenda circulatie

Trei conducători auto, din judeţul Argeş, au primit sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 6.000 de lei după ce ar fi încercat să comercializeze material lemnos, în localităţi din judeţul Giurgiu, fără a deţine toate documentele prevăzute de lege privind legalitatea acestora, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călugăreni au organizat ieri, între orele 14:00 şi 19:00 o acţiune pentru prevenirea contravenţiilor silvice. În urma acţiunii, au fost depistaţi în flagrant delict trei conducători auto, din judeţul Argeş, în timp ce ar fi încercat să comercializeze material lemnos, în localităţile Brăniştari şi Călugăreni, judeţul Giurgiu, fără a deţine toate documentele prevăzute de lege privind legalitatea acestora', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Giurgiu.

În urma acestei acţiuni cantitatea de 8,5 metri cubi de lemn a fost confiscată de către poliţişti şi au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 6.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.