Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei copii sunt cercetați penal, după ce au fost filmați în timp ce distrug un parc de joacă

112 politia politie

Trei copii sunt cercetați penal după ce au fost filmați de camerele stradale în timp ce distrug un parc de joacă, inaugurat în urmă cu un an, în orașul Brăila, transmite Mediafax.

Potrivit Primăriei Brăila, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila a constatat că o parte a locului de joacă din parcul pentru copii Pinocchio era parțial distrus și are urme clare de vandalizare.

Polițiștii au urmărit imaginile înregistrate de camera video amplasată în parc și au aflat că autorii sunt trei copii, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, care s-au ales cu dosar penal.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Brăila au fost sesizați de către polițiștii locali cu privire la faptul că (...) ar fi depistat trei minori, în timp ce provocau distrugeri, prin lovire, unui ansamblu de joacă, din incinta parcului situat pe strada Sebeșului. Polițiștii i-au identificat pe cei trei minori, cu vârstele de 13, 14 și 15 ani, din Brăila, bănuiți de comiterea faptei. A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Citește și: Cîțu se plânge că nu are bani, Ciucă achiziționează avioane de luptă. Cum explică decizia

Primarul orașului Brăila se declară revoltat de cele întâmplate și avertizează că va monta camere de supraveghere în toate cartierele.

„Indivizi cu tupeu, în loc să se distreze, distrug. Acum au cazier și trebuie să plătească distrugerile. Puteau să se ducă la sală ca să-și consume energia. Este greu de înțeles, mai ales că tinerii locuiesc în zonă, și-au distrus propriul lor loc de joacă. Eu îi avertizez pe toți cei puși pe rele că avem numeroase camere în oraș și vom monta în continuare”, a declarat primarul orașului Brăila, Marian Dragomir.

Primăria Brăila a amplasat 358 de camere stradale în 74 de locuri, inclusiv în zonele dedicate copiilor, și anunță că va continua să monteze dispozitive de urmărire și în alte părți ale orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.