Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei femei și doi bărbați au fost REȚINUȚI: Au șantajat o tânără de 25 de ani și un bărbat de 61 de ani cu detalii intime

santaj

Cinci persoane au fost reţinute şi urmează să fie pezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzate de şantaj, a anunţat vineri Biroul de Presă al IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 65 de ani şi o femeie de 25 de ani au sesizat că, în perioada octombrie-noiembrie 2017, ar fi fost constrânse, sub presiunea dezvăluirii unor detalii de viaţă intimă, să plătească diverse sume de bani, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cel mai controversat polițist și-a schimbat locul de muncă: Unde s-a angajat Marian Godină

Drept urmare, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita a fost organizată, în zilele de 7 şi 8 decembrie, o acţiune cu efective mărite, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de şantaj.

Biroul de presă al IPJ Harghita informează că trei dintre persoane au fost prinse în urma organizării unui flagrant, iar alte două au fost descoperite la cele şase percheziţii domiciliare organizate ulterior, cinci la Miercurea Ciuc şi una în judeţul Covasna.

Citește și: Răspuns OFICIAL pentru Principele Nicolae! Decizia mult așteptată a fost luată de Casa Regală

Poliţiştii au condus la sediul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc cele cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 61 de ani, suspecte de comiterea infracţiunii de şantaj.

Trei femei şi doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și: Premierul Mihai Tudose EXULTĂ! Anunțul care i-a dat ARIPI

Cercetările sunt continuate în cauză în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

"La activităţi au participat poliţişti de la structurile de ordine publică şi investigaţii criminale, criminalişti, precum şi alţi lucrători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne" , a precizat Biroul de Presă al IPJ Harghita.

Citește și: Dezvăluire interesantă a Olguței Vasilescu, cu privire la Regele Mihai! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.