Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei festivaluri se reunesc în iunie în District23, cel mai mare eveniment muzical al vestului ţării

concert bucuresti

Trei festivaluri îndrăgite deja de public - "Flight Festival", "Vest Fest" şi "Magnetic Festival" se vor reuni pentru prima dată, în perioada 17-19 iunie, în cartierul District23 de pe aerodromul Cioca din apropierea Timişoarei, cu ocazia Capitalei Culturale Europene 2023, pentru a oferi un weekend plin de muzică de toate genurile, tehnologie şi acţiuni sustenabile, informează Agerpres.

Potrivit organizatorilor, Clean Bandit, B.U.G. Mafia şi Camo & Krooked sunt printre primii artişti confirmaţi la eveniment.

"Flight Festival District" este un Edumainment, singurul festival de edutainment din Estul Europei, o călătorie culturală şi o sursă de inspiraţie sub forma unui amestec surprinzător de muzică, artă şi tehnologie, un loc al distracţiei, dar şi al relaxării active de care copiii şi adulţii au multă nevoie, au anunţat organizatorii District23, într-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

"Vest Fest District" poartă marca Sustainability, cu dorinţa de a folosi doar energie verde în următorii ani de existenţă şi îşi va amenaja cartierul din District23 folosind doar materiale prietenoase cu mediul. Campaniile de reciclare şi acţiunile de conştientizare a ceea ce înseamnă amprenta de carbon a unui eveniment sunt, de asemenea, parte din focusul organizatorilor, care îi încurajează şi pe participanţi să fie la fel de conştienţi de mediul înconjurător şi de schimbările climatice la nivel mondial.

"Magnetic District Motion" este un proiect reprezentativ stilului muzical de Drum and Bass şi realizat de tineri pentru tineri. Workshop-urile culturale, activităţile care stimulează mişcarea şi dansul şi multe alte surprize mobile sunt parte din ceea ce au pregătit organizatorii acestui district.

District23 va avea trei scene principale şi cel puţin tot atâtea secundare, pe care vor urca peste 30 de artişti şi trupe de muzică, primii confirmaţi fiind Clean Bandit, B.U.G. Mafia, Tom Odell, Subcarpaţi, Delia, Camo & Krooked, Mefjus, The Prototypes şi un invitat surpriză.

Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere şi workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activităţi sportive), District23 devine astfel cel mai mare festival din vestul României, în anul în care Timişoara este Capitală Europeană a Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.