Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei fraţi din Rugineşti, căutaţi de autorităţi după ce nu au mai revenit la domiciliu

Agerpres
bridada rutiera politie circulatie
"Miercuri dimineaţă, ora 07,28, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către tatăl a trei minori cu vârstele de 10, 12 şi 14 ani, un băiat şi două fete, din comuna Rugineşti, cu privire la faptul că aceştia nu au revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzuţi în cursul serii precedente, în jurul orei 21,00, într-un parc din comuna Rugineşti. Au fost constituite echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, care desfăşoară activităţi de căutare a minorilor", a precizat, miercuri, IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, la căutări participă şi câinele de urmă.

Văsîi Cosmina Elena, în vârstă de 12 ani, era îmbrăcată la momentul plecării cu un hanorac gri şi pantaloni negri de trening, fiind încălţată cu adidaşi de roz. Semnalmente: înălţime 1,50 m, greutate 45 kg, ochi căprui, ten deschis, păr negru, lung, fără semne particulare.

Roman Diana Florentina, în vârstă de 14 ani, era îmbrăcată la momentul plecării cu o pereche de blugi culoare albastru deschis, tricou alb şi încălţată cu o pereche de adidaşi negri. Semnalmente: înălţime 1,64 m, greutate 64 kg, ten închis, având ca semn particular o cicatrice la mâna stângă provocată de o arsură.

Văsîi Neculai Andrei, în vârstă de 10 ani, era îmbrăcat la momentul plecării cu un tricou alb, pantaloni scurţi de culoare roşie, fiind încălţat cu adidaşi culoare verde deschis. Semnalmente: înălţime 1,55 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr scurt, negru, ten închis, având un semn la nivelul nasului, în partea dreaptă, de tipul unei cicatrici.

Persoanele care pot oferi detalii despre cei trei minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.