Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei fraţi minori şi mama lor au fost răniţi şi transportaţi la spital ,după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident

accident

Trei fraţi minori şi mama lor au fost răniţi şi transportaţi la spital după ce, vineri după-amiază, autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier pe DN 39, la intrarea în localitatea 2 Mai, scrie Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, copiii, cu vârstele de un an şi jumătate, patru ani şi, respectiv, şapte ani, au suferit traumatisme craniene, iar unul dintre ei şi traumatism la un picior, iar mama lor, traumatism la un braţ, toţi patru fiind în stare de conştienţă, stabili din punct de vedere medical. Cele patru persoane au fost transportate la spital.

Citește și: Cod galben de averse, vijelii şi descărcări electrice valabil în localităţi din Muntenia

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" au menţionat că la locul producerii accidentului rutier, o coliziune între o autoutilitară şi un autoturism, s-au deplasat două echipaje medicale de la SMURD şi SAJ. 

Cercetările poliţiştilor la faţa locului sunt în derulare, din primele verificări reieşind că accidentul rutier s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate de către unul dintre conducătorii auto implicaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.