Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei grupuri de migranţi nepalezi, depistate când voiau să treacă ilegal în Serbia

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Lunga au depistat, la sfârşitul săptămânii trecute, trei grupuri de şase, cinci, respectiv doi cetăţeni din Nepal, care au intrat legal în România, dar voiau să treacă ilegal în Serbia, pentru a ajunge în vestul Europei, potrivit Agerpres.

Migranţii au fost surprinşi în cadrul mai multor acţiuni specifice pe linia combaterii migraţiei ilegale, care i-au observat că se deplasau pe jos, spre linia de frontieră. Deoarece nu-şi justificau prezenţa în zonă, aceştia au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare, arată un comunicat al poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, luni, AGERPRES.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că toţi cetăţenii sunt originari din Nepal, 13 adulţi cu vârste cuprinse între 20 de ani şi 36 de ani, care au intrat legal în România, fiind posesoare de vize de muncă.

Din declaraţiile persoanelor a reieşit că toate intenţionau să treacă frontiera de stat pentru a ajunge în Serbia şi, ulterior, în state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.