Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei jucători ai echipei argentiniene Velez Sarsfield, arestaţi la domiciliu în urma acuzaţiilor de viol

dosare

Un tribunal din provincia argentiniană Tucuman a decis, joi, ca trei fotbalişti ai echipei de primă divizie Velez Sarsfield, acuzaţi de agresiune sexuală, să fie plasaţi în arest la domiciliu timp de 90 de zile, în timp ce portarul uruguayan Sebastian Sosa a fost eliberat condiţionat, informează AFP, potrivit Agerpres.

În urma unei audieri care a durat peste opt ore, judecătoarea Eliana Gomez Moreira a decis ca internaţionalul paraguayan Jose Florentin (27 ani, trei selecţii la naţională) şi argentinienii Braian Cufre (27 ani) şi Abiel Osorio ( 21 ani) să petreacă în arest la domiciliu perioada de instrumentare a dosarului.

La rândul său, Sebastian Sosa va trebui să achite o cauţiune de 50 de milioane de pesos argentinieni (53.900 de euro) şi să se prezinte în faţa instanţei la fiecare 15 zile. El va avea, totodată, interdicţie de a părăsi ţara pentru 90 de zile.

Jucătorii se aflau în arest preventiv în aşteptarea judecării dosarului, luni, după o plângere de agresiune sexuală formulată împotriva lor.

Cei patru jucători fuseseră reţinuţi la solicitarea Parchetului, după plângerea de agresiune sexuală depusă de reclamantă, o jurnalistă sportivă de 24 de ani, care a afirmat că a fost invitată de Sebastian Sosa la el acasă, unde i-a întâlnit şi pe ceilalţi trei jucători.

"După ce a băut câteva pahare, ea a început să se simtă rău, a fost foarte ameţită, iar apoi s-a întins pe un pat şi după aceea, fără consimţământ, ea a fost agresată sexual", se arată în plângere.

Conform jurnalului Clarin, rezultatul analizelor toxicologice pentru a se determina dacă victima a fost drogată, vor fi cunoscute în următoarele 20 de zile.

La rândul său, clubul Velez Sarsfield a anunţat suspendarea contractelor celor patru fotbalişti şi "a reiterat cea mai mare preocupare faţă d

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.