Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei jucători ai echipei Vitoria Gumaraes, pozitivi cu noul cornavirus, iar alți doi de la Betis Sevilla s-au vindecat

www.agerpres.ro
Betis Sevilla

Doi jucători ai echipei Betis Sevilla au avut noul coronavirus, dar acum au fost testaţi negativ cu Sars-CoV-2, informează marca.com, potrivit news.ro.

Iniţial, postul Cadena Ser a anunat că trei jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Dintre aceştia, doi ar fi fost asimptomatici.

O sursă din cadrul grupării andaluze a dezminţit această informaţie pentru Mundo Deportivo, însă clubul nu a făcut-o oficial.

Duminică, marca.com, citând presa locală, a precizat că este vorba doar de doi jucători care au avut boala Covid-19. Aceştia au ieşit pozitiv la testul pentru anticorpii anti-Sar-Cov-2, dar negativ la noul coronavirus. Tot cu rezultate negative la testul pentru Sars-CoV-2 au fost şi ceilalţi fotbalişti din lot.

Citește și: Raed Arafat avertizează: Mănușile nu fac decât să-ți dea o falsă senzatie de siguranță

Până în prezent, în LaLiga au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus trei jucători: Alex Remiro - Real Sociedad, Yangel Herrera  - Granada şi Renan Lodi - Atletico Madrid.

Fotbaliştii din prima ligă spaniolă au efectuat teste pentru depistarea cazurilor de infectare cu Sars-C0V-2, în vederea reluării antrenamentelor.

În Anglia, un jucător al echipei Brighton a fost de asemenea testat pozitiv. Este al treilea fotbalist în această situaţie din lotul formaţiei la care este legitimat şi atacantul Florin Andone. Internaţionalul român este în Turcia, unde a fost împrumutat un sezon la Galatasaray.

În Portugalia, Vitoria Guimaraes a anunţat trei cazuri de infectare cu noul coronavirus în lotul echipei, în urma unui test efectuat la 5 mai. Cei trei jucători sunt asmptomatici şi au fost plasaţi în carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.