Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei masculi celebri care și-au înșelat soțiile spun tot adevărul. Ce simte un bărbat însurat pentru amantă

Radu Pop
www.mediafax.ro
infidelitate

Trei masculi celebri care și-au înșelat soțiile spun tot adevărul. Ce simte un bărbat însurat pentru amantă

Infidelitatea există de când lumea și pământul și nu ține cont de clasa socială ori de sex. Și la Hollywood există multe cazuri de cupluri care s-au despărțit din această cauză. Deste cum și-au înșelat nevestele au vorbit trei personalități internaționale.

Infidelitatea este un subiect controversat chiar și acum, un semn fiind chiar relațiile tumultoase ale vedetelor de peste hotare. Curios este ce simte, de fapt, un bărbat penru amanta sa. Trei bărbați celebri de la Hollywood spun cum a fost experiența lor din postura de parteneri necredincioși, scrie romaniatv.net.

Ce simte un bărbat însurat pentru amantă

Bărbații infideli sunt foarte judecați în societate de către femei, însă ei văd cu totul diferit lucrurile din interiorul problemei. Acest comportament controversat duc la sfârșitul multor relații și căsnicii, iar partenerele refuză, de multe ori, să accepte acest lucru.

La polul opus, bărbații se susțin între ei și încearcă să găsească motive pentru care au ajuns în acest punct. Pentru a reuși să își repare greșelile, bărbații trebuie să conștientizeze, în primul rând, de ce ajung să înșele și ce nevoi nesatisfăcute au, de fapt. De obicei, problemele diverse din căsnicie sau relație îi împing spre infidelitate pe termen scurt sau, mai rău, pe termen lung.

Astfel, bărbații găsesc în amantele lor un refugiu și o persoană cu care pot fi cu adevărat exact așa cum își doresc. Și pentru că știu că partenerele lor vor suferi cumplit din acest motiv, ei preferă să ascundă acest lucru și încearcă să păstreze secretul cât pot de mult.

Infidelități au apărut și în cazul celor mai cunoscute cupluri din lume. Bărbații în cauză au vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat când relațiile lor au început să scârțâie sau chiar să se afle pe marginea prăpastiei atunci când s-a aflat amantlâcul. Totul a ieșit la iveală la scurt timp după ce s-a întâmplat, motiv pentru care nu au mai putut să se ascundă. În timp ce unii și-au recunoscut greșeala, alții au găsit scuze.

Jay Z

„Așa că intri în modul de supraviețuire, iar când intri în modul de supraviețuire, ce se întâmplă? Îți închizi toate emoțiile. Deci, chiar și cu femeile, te vei închide emoțional, astfel încât nu te poți conecta… În cazul meu, indiferent cum ar fi, este profund. Și apoi se întâmplă toate lucrurile de acolo: infidelitatea”.

Tristan Thompson

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Acum că paternitatea a fost stabilită, aștept cu nerăbdare să ne creștem fiul pe cale amiabilă. Îmi cer sincer scuze tuturor celor pe care i-am rănit sau dezamăgit de-a lungul acestei încercări, atât în public, cât și în privat. Khloe, nu meriți asta. Nu meriți durerea de cap și umilința pe care ți le-am provocat. Nu meriți modul în care te-am tratat de-a lungul anilor. Acțiunile mele cu siguranță nu s-au aliniat cu modul în care te văd. Am cel mai mare respect pentru tine. Indiferent de ceea ce crezi tu. Încă o dată, îmi pare incredibil de rău”.

Arnold Schwarzenegger

„Te gândești la asta din când în când, iar eu pot să mă bat cu pumnul în piept cât de mult vreau, dar asta nu va schimba situația. Așadar, cheia este: cum mergi mai departe? Cum poți avea o relație bună cu copiii tăi?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.