Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei MEDICI, REŢINUTI în dosarul silicoanelor decontate

silicoane
Mâine, doctorii vor fi propuşi pentru arestare preventivă pentru 29 de zile. De asemenea, există 26 de mandate de aducere pe numele unor medici, mandate care au fost puse în aplicare.
Managerul Spitalului de Arşi a venit şi el astăzi la audieri.
Un medic anestezist de la Spitalul de Arşi din Capitală a fost reţinut de procurori, vineri după-amiază, în dosarul operaţiilor estetice, potrivit unor surse judiciare. Doctorul va sta 24 de ore în arest, după care Parchetul ar putea propune arestarea preventivă. Cu siguranţă, audierile se vor întinde şi la noapte.
În urma audierilor care au loc la Poliţia Capitalei, aceeaşi măsură preventivă ar putea fi luată şi în cazul altor persoane vizate în dosar, au mai spus sursele citate. Anchetatorii au făcut, vineri, percheziţii la Spitalul de Arşi şi la 22 de adrese din Bucureşti, inclusiv la locuinţele unor medici, unde au găsit importante sute de mii de euro.
În urma percheziţiilor făcute vineri urmează să fie audiate 45 de persoane, învinuiţi şi martori. De asemenea, în acest caz vor fi audiaţi şi pacienţi, însă aceştia vor fi citaţi în zilele următoare să se prezinte pentru a da declaraţii.
În acest dosar sunt vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale, suspectate că făceau internări în baza unor diagnostice false şi realizau ilegal operaţii estetice în spitale. Cadrele medicale care ar fi realizat în spital operaţii estetice, cereau pentru aceste intervenţii sume mult mai mici decât preţul pieţei, pe care le încasau direct. Spre exemplu, pentru o rinoplastie se percepea aproximativ 5.000 de lei, iar pentru un implant mamar, aproximativ 2.500 de euro, au precizat sursele citate.
Sursa: antena3.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.