Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei medici rezidenți au fost detașați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și vor completa echipa ATI care se ocupă de tratarea pacienților cu COVID

Ora de Sibiu
terapie intensivă

Trei medici rezidenți au fost detașați, de marți, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și vor completa echipa ATI care se ocupă de tratarea pacienților cu Covid, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Prefecturii Prahova, numărul medicilor detașați la Spitalul din Ploiești ajunge astfel la zece.

„Trei noi medici rezidenți au fost detașați, începând cu data de 20.10.2029, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Aceștia vor completa echipa ATI care se ocupă de tratarea bolnavilor cu COVID-19. Detașarea este aprobată pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire. În prezent, la SJUP își desfășoară activitate șapte medici rezidenți detașați, dublați în activitatea lor de șase medici specialiști”, a transmis Prefectura.

Citește și: Precizare de ultimă oră! Raportare greșită a deceselor

Conform acesteia, la secția ATI de la Spitalul Municipal Câmpina, spital-suport Covid-19, sunt trei medici, toți specialiști și angajați ai unității sanitare.

În Prahova, 363 dintre cele 398 de locuri destinate îngrijirii pacienților cu Covid-19 sunt ocupate, iar la ATI toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate, a transmis marți Prefectura Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.