Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei medici s-au înscris în cursa pentru funcția de rector al Universității de Medicină din București

umf carol davila

Trei medici s-au înscris în cursa pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, aceștia fiind Adrian Streinu-Cercel, Viorel Jinga și Cătălina Poiană, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cei trei candidați pentru funcția de rector al aceste instituții sunt profesorii univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, Viorel Jinga și Cătălina Poiană.

Adrian Streinu-Cercel este directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Malș” din Capitală și profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie. În perioada 2009-2012, Streinu-Cercel a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, potrivit CV-ului său.

Citește și: Musée d’Orsay din Paris a acordat prima 'rezidență pentru un artist de Instagram'

Viorel Jinga este medic primar la Spitalul „Burghele” din Capitală și profesor universitar la disciplina Urologie la Universitatea de Medicină și Farmacie.

Cătălina Poiană este medic primar endocrinolog la Institutul „C.I. Parhon” și președintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, din decembrie 2015. De asemenea, este profesor universitar și șef al disciplinei Endocrinologie la Universitatea de Medicină și Farmacie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.