Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei minori bănuiţi de tâlhărie calificată, cercetaţi de poliţişti

dosare

Trei minori bănuiţi de tâlhărie sunt cercetaţi de poliţişti, fiind suspectaţi că i-au smuls geanta din mână unei femei care se afla în faţa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit unui comunicat al DGPMB transmis vineri AGERPRES, infracţiunea a fost comisă în data de 25 ianuarie, iar unul dintre agresori, un minor de 16 ani, a fost reţinut de poliţiştii DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

"În baza probatoriului administrat, în sarcina bănuiţilor s-a stabilit că la data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 3, prin ameninţarea cu un obiect ascuţit, ar fi deposedat un minor de telefonul mobil.

Câteva ore mai târziu, în timp ce se aflau pe o stradă din acelaşi sector, prin violenţă, ar fi deposedat o femeie de geanta în care avea un telefon mobil, documente şi mai multe obiecte personale. Joi, 17 februarie, unul dintre bănuiţi a fost depistat şi ulterior reţinut, cel de-al doilea, de 16 ani, fiind arestat în altă cauză. Cu privire la cel de-al treilea minor, acesta este cercetat în stare de libertate", precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 13 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.