Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei minori din Petrila, arestaţi preventiv pentru tâlhărie

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

 

Trei tineri din oraşul Petrila, cu vârstele de 14,16 şi 18 ani, au fost arestaţi preventiv după ce l-au atacat şi i-au furat 1.000 de lei unui bărbat din Petroşani, care tocmai scosese banii de la un bancomat din localitate, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, potrivit Agerpres.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul atacat, în vârstă de 42 de ani, a retras pe 12 ianuarie o sumă de bani la un ATM din Petroşani, iar în timp ce se deplasa pe o stradă din oraş a fost abordat din spate de un grup format din doi băieţi şi o fată. Aceştia l-au trântit la pământ şi i-au luat 1.000 de lei, bani pe care victima îi avea în buzunarul de la pantaloni.

Bărbatul a reuşit să-i urmărească pe cei trei minori şi a prins-o pe fată, însă unul dintre tineri l-a atacat cu pumnul. Victima a căzut şi a rămas inconştientă, iar agresorii au reuşit să fugă.

Poliţiştii din Petroşani şi Petrila au organizat o acţiune în urma căreia i-au depistat pe cei trei tineri, unul în vârstă de 18 ani, altul de 16 ani şi o minoră în vârstă de 14 ani, toţi din oraşul Petrila. Minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Petroşani, în vederea continuării cercetărilor.

Magistraţii au dispus ca fata de 14 ani şi tânărul de 18 ani să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar minorul de 16 ani să rămână în arest preventiv la domiciliu pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.