Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei motive să oferi coșuri cadou partenerilor de afaceri. Inspirația de sărbători vine de la FineStore!

FineStore
cosuri cadou

Moș Crăciun și-a luat ajutoare anul acesta, pentru a veni în întâmpinarea companiilor și antreprenorilor care trimit cadouri corporate partenerilor de afaceri. FineStore este sursa ta de inspirație, dacă vrei să le arăți colaboratorilor că îi prețuiești, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Coșuri cadou de Crăciun pentru parteneri de încredere

În mediul business este important să ai parteneri pe care să știi că te poți baza. Furnizori, distribuitori, colaboratori - toți fac parte din angrenajul care mișcă lucrurile pe tot parcursul anului, iar la final este firesc și elegant să le mulțumești.

Nimic nu spune "Mulțumesc!" și "Sărbători fericite!" mai bine decât o face un coș cadou elegant, cu una sau mai multe băuturi alese și cu surprize delicioase. Un astfel de dar nu este doar un semn de mulțumire, ci și unul de respect pentru un partener de afaceri vechi, stabil, loial.

Un gest de generozitate face uneori mai mult decât o mie de cuvinte și de angajamente verbale. A arăta unui colaborator că te-ai gândit la el în aceste zile îl va face să aibă mai multă încredere în relația voastră și îl va fideliza.

Cum alegi coșuri cadou potrivite? Încearcă să le personalizezi pe cât posibil. Pentru cadouri bărbați, poți alege un coș cadou cu un vin bun, italian, asortat cu delicii din toate colțurile lumii, sau, de ce nu, un coș cadou cu un coniac Frapin nobil, aromat, expresie a excelenței. Pentru o femeie de afaceri cu fler și stil, un coș cadou cu șampanie Gosset sau cu spumant San Martino ar putea fi "rețeta" ideală.

Vrei să oferi un cadou Crăciun elegant și delicios în egală măsură? Oro Saveur, cu lichior Mozart cremos și care te poartă în Salzburgul împodobit de sărbătoare, cu spumant efervescent, panettone savuros, delicii ca un răsfăț pentru simțuri și accesorii parfumate, este darul care va bucura o familie întreagă de sărbători și care poate fi o cărămidă solidă la baza unui parteneriat de afaceri.

Moș Crăciun trece pe la FineStore!

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România este sursă de inspirație pentru tot felul de cadouri: pentru prieteni, pentru membri ai familiei, pentru colegi, pentru medicul sau avocatul care ți-au fost alături tot anul. O băutură de calitate incontestabilă, precum toate cele de la FineStore, este un dar prețios și o experiență olfactivă ce îndeamnă la relaxare. Un whisky Kamiki japonez, aromat și impunător, maturat în butoaie din lemn de cedru japonez, este un dar ideal pentru amatorii de arome și experiențe exotice. Un cunoscător va aprecia cu siguranță și o sticlă de whisky Tomintoul, scotch single malt scoțian, elegant, tradițional, premiat, cu note discrete și arome dulci și cremoase, ori un West Cork din inima Irlandei.

Mos Crăciun va găsi cu siguranță ceva convenabil la FineStore, inclusiv inspirație pentru cadouri bărbați, femei, rude, prieteni dragi sau membri ai familiei. Printre cele mai renumite branduri din portofoliul FineStore se numără șampanie Moet sau Veuve Cliquot, rom AH Riise, tequila Clase Azul, AU Vodka, brandy Brâncoveanu, vinuri alese și alte băuturi de calitate excelentă și cu povești interesante.

FineStore a pregătit prețuri speciale la coșuri cadou și la miile de băuturi alcoolice din oferta sa, pentru că magia de Crăciun se ascunde într-un gust bun. Abonează-te la newsletter pentru a afla primul de ofertele magice din decembrie. Dă dovadă de pragmatism și comandă totul online, cu doar câteva clickuri! Produsele vor fi livrate cât mai repede, prin curier, iar dacă valoarea comenzii este mai mare de 199 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară. În plus, dacă în coșul tău de cumpărături se află măcar un produs cu eticheta Santa’s List intri automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de premii promoționale ale lunii decembrie, constând în cinci băuturi de top din portofoliul FineStore. Nu lăsa pe mâine cadourile pe care le poți cumpăra azi! Stocul este limitat și Sărbătorile bat deja la ușă!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.