Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au fost grav rănite într-un accident de circulaţie între Simeria și Petroșani

romaniatv.net
accident

Trei persoane au fost rănite grav într-un accident de circulaţie care a avut loc luni după-amiază pe DN66 Simeria-Petroşani, în localitatea Bretea Streiului, din judeţul Hunedoara, după ce două maşini s-au tamponat frontal din vina unei şoferiţe care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens potribit Agerpres.

Potrivit datelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, o femeie de 42 de ani, din oraşul Petrila, aflată la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a intrat pe sensul opus şi a lovit frontal o maşină care venea din faţă, condusă de un bărbat de 64 de ani, din Haţeg. După tamponare, autoturismul condus de femeia din Petrila a ricoşat într-o altă maşină care circula normal.

În urma impactului, şoferul de 64 de ani şi un pasager din maşină au suferit răni grave, conducătorul auto fiind transportat la spital în stare de comă. De asemenea, a mai suferit traumatisme şi şoferiţa vinovată de producerea accidentului.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, cu medici şi asistenţi.

"Cei doi bărbaţi şi o femeie aflaţi în două autoturisme au fost eliberaţi din maşinile deformate de impact de echipa de descarcerare. Concomitent echipajele de prim ajutor ale pompierilor şi cele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) au îngrijit şi stabilizat răniţii. Victimele politraumatizate, printre care un bărbat în stare comatoasă, au fost duse cu două ambulanţe SAJ şi o autospecială SMURD la UPU Hunedoara", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

În operaţiunile de salvare au fost angrenaţi pompieri militari şi autospeciale ISU de la Hunedoara, Haţeg şi Bretea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.