Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au fost reţinute în urma a opt descinderi în judeţele Iaşi şi Neamţ, într-un dosar penal de furt calificat

huffingtonpost.co.za
catuse

Trei persoane au fost reţinute după ce în cursul zilei de miercuri poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au efectuat opt percheziţii domiciliare în judeţele Iaşi şi Neamţ, într-un dosar penal de furt calificat.

Potrivit unui comunicat remis de IGPR, din cercetări a reieşit că în seara de 21 decembrie 2021 doi bărbaţi din judeţul Neamţ ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă din judeţul Iaşi, de unde ar fi sustras bani, bijuterii din aur, ceasuri şi obiecte vestimentare, prejudiciul estimat fiind de peste 200.000 de lei.

"În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperiţi şi ridicaţi, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 20.000 de lei şi 15.000 de euro. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, în valoare de aproximativ 15.000 de euro şi a fost ridicată o armă neletală supusă autorizării. Cinci persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru cercetări. În urma audierilor, trei bărbaţi au fost reţinuţi, doi din judeţul Neamţ şi unul din judeţul Iaşi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat. La acţiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi", se precizează în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.