Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au fost salvate de jandarmii montani, după ce mașina a ieșit în decor

jandarmi montani

Trei persoane, între care doi soți din Sibiu, au fost salvate de jandarmii montani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea o femeie, spre Șugag, a ieșit în decor. Jandarmii montani i-au dus pe turiști la o pensiune, scrie Mediafax.

Potrivit Jandarmeriei Alba, o persoană a mers la punctul de lucru al jandarmilor Postului de Jandarmi Montan Șugag și a sesizat că o femeie a ieșit cu mașina din decor, intrând în șanț, la șapte kilometri de domeniul schiabil spre Luncile Prigoanei.

Femeia este din județul Sibiu, iar împreună cu soțul și încă o persoană, se mergeau spre o pensiune din zona Luncile Prigoanei.

Citește și: Cea mai simplă modalitate de a divorța în România

„Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de bărbat, dar mașina nu a putut fi scoasă din șant, astfel că persoanele au fost transportate la pensiunea unde acestea urmau să fie cazate. Cei doi soți au fost transportați de către un alt turist, iar cea de-a treia persoană de către jandarmi”, au transmis jandarmii.

Cu ajutorul unui utilaj, mașina celor trei sibieni a fost repusă pe drum, sâmbătă, iar jandarmii s-au reîntors la locul accidentului pentru a-i informa pe turiștii care urcau să rămână pe loc până la terminarea intervenției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.