Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane care au ieșit la pescuit sunt date DISPĂRUTE

barca pescuit

Trei persoane au fost date dispărute, miercuri seara, după ce au ieșit la pescuit pe mare cu o ambarcațiune cu motor, polițiștii de frontieră constănțeni declanșând o operațiune de căutare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă Constanța, miercuri seară, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră din Mangalia au fost informați telefonic despre faptul că o barcă cu motor, în care se aflau trei persoane ce ieșiseră la pescuit în zona 2 Mai, de la ora 14.00, nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

Citește și: Klaus Iohannis face praf Guvernul! Reacție după decizia zilei

„Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două ambarcațiuni ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea bărcii, respectiv a persoanelor în cauză”, au precizat reprezentanți Gărzii de Coastă.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliției de Frontieră au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și Centrul Maritim de Coordonare Constanța (MRCC).

Citește și: Reacție-fulger a PSD, după atacul lui Klaus Iohannis! Manevra de care îl acuză social-democrații pe șeful statului

„Acțiunea de căutare și salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului”, au mai precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.