Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane de la căminul de bătrâni din Galați au murit: Bilanțul deceselor ajungând la 26

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Încă trei persoane de la căminul de bătrâni din Galați au murit, bilanțul deceselor ajungând la 26. Este vorba de două femei de 81 și 85 de ani și de un bărbat de 87 de ani, potrivit Mediafax.

Autorităţile au anunţat că alți trei bătrâni de la căminul privat din Galaţi au murit în ultimele 24 de ore, ducând bilanţul la 26 de decese. Victimele sunt două femei de 81 şi 85 de ani şi un bărbat de 87 de ani, care erau internate la diferite spitale din Galaţi.

Acestea sufereau de mai multe boli.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

Autorităţile județene au anunțat că alte peste 60 de persoane din căminul de bătrâni primesc tratament în diferite spitale din Galaţi.

Virusul a făcut o victimă şi în nordul judeţului Galaţi. Un bărbat de 54 ani care a fost internat la Spitalul din Tecuci a murit vineri. El suferea de diabet şi obezitate şi a fost transferat la Spitalul Judeţean din Galaţi.

De la debutul epidemiei, 37 de gălăţeni şi-au pierdut viaţa din cauza complicaţiilor apărute după ce s-au infectat cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.