Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane sunt căutate în Munții Semenic, după ce au anunțat telefonic că s-au rătăcit

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Trei persoane sunt căutate, vineri, de echipe formate din jandarmi și salvamontiști în Munții Semenic, după ce au anunțat telefonic joi seara că s-au rătăcit. Oamenii au înnoptat pe munte, sub cerul liber, într-o zonă în care au semnal la telefon, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Caraș-Severin, apelul a fost primit joi seara, la ora 19.20. Cele trei persoane care plecaseră din localitatea Borloveni spre Munții Semenic cu o cireadă de vaci au anunțat autoritățile că s-au rătăcit.

„Având în vedere condițiile nefavorabile, era ceață densă pe Semenic, am decis să începem operațiunile de căutare doar azi-dimineață (vineri- n.r.). Am vorbit cu ei la telefon și erau bine, dar nu aveau repere, nu știau unde se află. Le-am recomandat să rămână peste noapte într-o poiană din zonă, unde aveau și semnal la telefon”, a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Citește și: Un bărbat a fost ucis în apropierea unei școli din Galați

Citește și: Un bărbat a fost ucis în apropierea unei școli din Galați

Potrivit acestuia, vineri dimineață cei trei au găsit o bornă și astfel autoritățile au identificat zona în care se află.

„O echipă formată din jandarmi și salvamontiști a plecat acolo cu ATV-ul, dar având în vedere că este zonă de munte vor fi nevoiți să meargă și pe jos vreo trei ore”, a mai spus Marius Săndulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.