Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane suspectate că de spălare de bani, într-un dosar care vizează exploatarea prin muncă a unor cetăţeni din Republica Moldova, au fost reţinute

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei persoane suspectate că de spălare de bani, într-un dosar care vizează exploatarea prin muncă a unor cetăţeni din Republica Moldova, au fost reţinute. Dosarul a fost instrumentat cu ajutorul autorităţilor din Republica Moldova şi Franţa, potrivit news.ro.

Procurorii DIICOT anunţă destructurarea unei grupări specializate în trafic de persoane şi spălare de bani, după ce au fost făcute 14 percheziţii în judeţul Satu Mare.

Citește și: ALERTĂ - Parlamentul a deblocat angajările la stat: Posturile vacante din administrația publică centrală și locală pot fi scoase la concurs

“Activităţile au fost efectuate în cadrul unei echipe comune de anchetă, împreună cu autorităţile judiciare din Franţa şi Republica Moldova, şi au vizat cetăţeni români care au contribuit la spălarea unor sume mari de bani obţinute din traficarea în scopul exploatării prin muncă a unor persoane vătămate de naţionalitate moldovenească. În cauză s-a dispus reţinerea unui număr de trei inculpaţi, cetăţeni români, în sarcina cărora a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de spălare de bani”, se arată în comunicatul DIICOT.

Sursa citată menţionează că membrii echipei comune de anchetă au confiscat 11 autoturisme de lux, două ski-jet-uri precum şi importante sume în numerar, lei şi valută, în valoare totală de 137.600 euro.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare şi al specialiştilor criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.