Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei pui de câine abandonaţi vor fi oferiţi spre adopţie - Ei au aproximativ două luni - A fost sesizat Biroul pentru Protecţia Animalelor din IPJ Ilfov

caini cursa

Trei pui de câine care au fost abandonaţi vor fi oferiţi spre adopţie de reprezentanţii ASPA Bucureşti. Căţeluşii au aproximativ două luni, fiind examinaţi de veterinari, deparazitaţi şi vaccinaţi. În acest caz, a fost sesizat Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Cei trei pui de câine au fost abandonaţi, în noiembrie, la poarta adăpostului ASPA Bragadiru.

”Au aproximativ două luni şi au fost luaţi de lângă mamă într-o perioadă a creşterii când au cea mai mare nevoie de ea. Medicii veterinari i-au examinat, i-au deparazitat şi le-au administrat primul vaccin. Când starea lor de sănătate va permite, vor fi promovaţi spre adopţie”, au arătat reprezentanţii ASPA Bucureşti.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost sesizat Biroul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Conform Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, abandonul şi/sau alungarea unui animal a cărui existenţă depinde de îngrijirea omului constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 la 12.000 de lei.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASPA, desfăşoară o campanie de sterilizări şi microcipări gratuite pentru toţi deţinătorii de câini de rasă comună care au domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.