Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei răniţi în urma unei tamponări frontale produsă între localităţile Acăţari şi Văleni, pe E60

accident padure

Trei persoane au ajuns, marţi dimineaţa, la UPU SMURD Târgu Mureş, în urma unei tamponări frontale între două autoturisme, pe DN13 E60, între localităţile Acăţari şi Văleni , potrivit Agerpres.

"În aceasta dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi pentru a interveni la un eveniment rutier, produs în jurul orei 06.20, pe DN13 E60, la km. 154 + 650 m, între localităţile Acăţari şi Văleni. Din primele informaţii, coliziunea s-a produs frontal, între un autoturism condus către localitatea Văleni, de un bărbat de 69 de ani, din comuna Ernei şi un alt autoturism, condus din sensul opus de un bărbat de 26 de ani, din Sighişoara. În urma impactului, cei doi şoferi, alături de un pasager aflat în autoturismul condus de conducătorul auto de 69 de ani, respectiv un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Târgu Mureş, au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto de 69 de ani a avut rezultat negativ.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a subliniat că la locul accidentului au intervenit Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş cu o autospecială de descarcerare - una dintre cele trei victime fiind încarcerată - două ambulanţe SMURD dintre care una cu medic şi un echipaj medical SAJ.

Traficul rutier în zonă a fost reluat în ambele sensuri şi se desfăşoară în condiţii normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.