Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei românce şi-au asigurat medaliile la Europenele de juniori

www.news.ro
mănuși box

Trei pugiliste române şi-au asigurat, miercuri, medalii la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Tbilisi, după ce s-au calificat în semifinale, potrivit Agerpres.

Alexandra Bercea avea deja asigurată o medalie, având în vedere că la cat. +80 kg sunt doar patru sportive înscrise, ea urmând să lupte cu Dilan Balakkiz (Turcia), pe 9 iulie, în semifinale.

La cat. 52 kg, Ana Maria Romanţov a câştigat clar în faţa ucrainencei Anghelina Lahno (5-0), la puncte, şi va boxa în penultimul act cu Noelia Gutierrez Salmeron (Spania), pe 9 iulie.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Andra Sebe s-a impus prin KO tehnic în prima repriză în faţa sportivei lituaniene Guste Grigalaityte în sferturile cat. 60 kg, iar în semifinale, pe 9 iulie, va primi replica turcoaicei Sudenaz Ballioglu.

În semifinale s-a calificat şi Amalia Niţă, la cat. 63 kg, după o victorie strânsă la puncte (3-2) în faţa rusoaicei Kristina Galnîkina. În semifinale, Niţă o va înfrunta pe belarusa Gana Serada, pe 9 iulie.

Alte şase românce au pierdut meciurile susţinute miercuri în sferturile de finală. La cat. 46 kg, Luciana Petrache a fost învinsă la puncte de turcoaica Isik Filiz Isik (0-5), Mihaela Bădescu a cedat şi ea la cat. 48 kg în faţa altei reprezentante a Turciei, Humeyra Balta (0-5), Carmen Cocoş a pierdut disputa cu italainca Ginevra Benatazzo (1-4), la cat. 50 kg, Isabela Pârvu a fost învins de ucraineanca Valeria Mrşceriakova (0-5), în limitele cat. 66 kg, Diana Tănăsescu a pierdut şi ea în faţa unei ucrainence, Olga Pilipciuk (0-5), la cat. 70 kg, iar la cat. 75 kg, Maria Cimpoieru a fost învinsă de rusoaica Valeria Nurutdinova (0-5).

Obiectivul României la acest turneu final este obţinerea a 4-5 medalii şi 2-3 locuri cinci. România a aliniat 23 de sportivi (11 la masculin şi 12 la feminin).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.