Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei români, dispăruți după atentatul de la Nisa

twitter.com
nisa atentat

Ministerul Afacerilor Externe informează că, din sesizările primite de la familii, trei persoane de cetățenie română (soț, soție și un minor) care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului nu au fost încă localizate.

Autoritățile române, prin Ambasada României la Paris și a Consulatului General al României la Marsilia, depun eforturi pentru identificarea acestora. În cadrul demersurilor de căutare, se menține legătura cu Interpolul.

Manifestații de AMPLOARE împotriva tentativei de lovitură de stat din Turcia / VIDEO


Conform celor mai recente date furnizate de Celula de Criză franceză, printre minorii răniți a căror identitate nu a fost încă stabilită, care se află internați într-un spital pediatric din Nisa, se află și un minor care ar putea fi minorul român căutat.

În acest context, echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Marsilia s-a deplasat de urgență la spital pentru efectuarea verificărilor asupra identității sale. Verificările sunt în curs.

Obama, CRITICAT pentru susținerea lui Erdogan: Dacă lovitura de stat reușește, noi câștigăm

MAE prezicează că că pe listele oficiale de persoane decedate sau rănite nu figurează până la acest moment persoane de cetățenie română în afara celor două persoane rănite, menționate în comunicatele anterioare. Operațiunile de identificare a tuturor victimelor de către autoritățile franceze continuă. 

Ambasada României la Paris menține legătura permanentă cu Celula de Criză instituită la nivel interministerial la Paris, inclusiv cu Celula de Criză activată la nivelul Departamentului Alpes Maritimes, condusă de ministrul de interne francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.