Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei sate din Bistriţa lăsate fără gaze naturale în urma unui accident rutier

accident

Trei sate din judeţul Bistriţa-Năsăud au rămas, vineri seara, fără alimentare cu gaze naturale în urma unui accident rutier produs pe DJ 151, care a dus la avarierea conductei din zonă. Potrivit comunicatului de presă remis de compania E.on, a fost avariată conducta de gaze naturale care alimentează localităţile Zoreni, Sânmihaiu de Câmpie şi Miceştii de Câmpie. "Echipele companiei au intervenit la faţa locului şi au demarat lucrările de remediere. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale a celor trei localităţi se va efectua în cursul zilei de mâine (sâmbătă - n.r.). Compania solicită consumatorilor să se asigure că au închis toate focurile la aparatele alimentate cu gaze naturale", se arată în documentul citat.

Accidentul rutier de vineri seară a avut loc în satul Fântânele din comuna Matei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat pentru AGERPRES că vinovat de producerea accidentului este un şofer de 41 de ani din judeţul Suceava, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a ieşit cu maşina în afara carosabilului, lovind ţeava de gaz.

În urma accidentului nu au existat victime. La locul accidentului a intervenit şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, pentru a preveni producerea unei explozii, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.