Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei senatori americani, toţi vaccinaţi împotriva noului coronavirus, au anunţat în aceeaşi zi că au fost testaţi pozitiv la covid-19

senatul SUA

Trei senatori americani, un republican, un democrat şi un independent, toţi vaccinaţi împotriva noului coronavirus, au anunţat joi că au fost testaţi pozitiv la COVID-19 după ce au prezentat simptome uşoare de boală, relatează AFP.

Senatul nu s-a mai reunit de săptămâna trecută, pe 11 august, după câteva zile de şedinţe maraton. Parlamentarii s-au întors de atunci acasă, în statele lor pe care le reprezintă la Washington.

"Mă simt bine, însă mă voi autoizola aşa cum recomandă medicul", a postat pe Twitter democratul John Hickenlooper, în vârstă de 69 de ani.

"Sunt recunoscător că am făcut vaccinul", a adăugat senatorul de Colorado, fără a preciza când a fost testat pozitiv la COVID-19.

Republicanul de Mississippi Roger Wicker, în vârstă de 70 de ani, a fost diagnosticat joi "după ce a solicitat imediat un test din cauza simptomelor uşoare", a spus un purtător de cuvânt.

Un al treilea senator, independentul Angus King, de 77 de ani, a fost testat joi deoarece se simţea "uşor febril".

"Deşi nu mă simt cel mai bine, cu siguranţă mă simt mai bine decât dacă nu aş fi făcut vaccinul", a scris senatorul de Maine într-un comunicat.

Următoarea sesiune plenară a Senatului este programată pentru 13 septembrie.

Republicanul Lindsey Graham a fost primul senator vaccinat care a fost testat pozitiv la COVID-19, la începutul lunii august.

Potrivit grupului independent GovTrack, 71 de parlamentari ai Congresului SUA au fost diagnosticaţi pozitiv la COVID-19 de anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.