Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei soldați ruși s-au îmbătat, s-au certat și s-au aruncat în aer

soldati rusia

Trei soldați ruși au murit după ce s-au îmbătat și au început să se certe la un grătar. Unul dintre ei a aruncat o grenadă. S-a întâmplat în regiunea rusă Voronej, în timp ce soldații erau într-o misiune de aprovizionare pentru unitatea lor.

Soldații au murit din cauza unei grenade aruncată chiar de către unul dintre ei, în timp ce se certau la un grătar, în timpul unei misiuni de aprovizionare pentru unitatea din care făceau parte, potrivit stirilepro.ro.

Cei trei bărbați, care nu au fost numiți, erau din Districtul Militar Central și fuseseră trimiși în orașul Rossosh pentru a cumpăra echipamente.

Ei făceau parte dintr-un grup de cinci militari cărora li s-au acordat trei zile pentru a livra echipamentul. În timpul misiunii lor, grupul a închiriat o casă privată pe strada Chapaev și au organizat acolo un grătar. După un timp, militarii ruși aflați în misiune s-au îmbătat crunt și au început să se certe, au declarat vecinii pentru o publicație regională.

Autoritățile recunosc că trei soldați au murit în urma exploziei unei grenade, dar nu oferă detalii

La un moment dat, doi dintre soldații beți au intrat în casă, iar cei trei rămași în curte, la grătar, au fost uciși pe loc de o grenadă scoasă și detonată de unul dintre ei.

O agenție locală de aplicare a legii a confirmat că trei persoane au murit în Rossosh în urma exploziei unei grenade. Postul nu a raportat alte detalii și a spus că autoritățile regionale nu au încă comentat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.