Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei stații de metrou au fost INUNDATE

metrou pompieri

Ploaia torenţială care a căzut în Capitală vineri după amiaza a dus la apariţia infiltraţiilor de apă la una dintre căile de acces ale staţiei de metrou Aviatorilor, la nivel vestibul (până în zona turnicheţilor), dar şi în zona tunelului dintre staţiile Ştefan cel Mare şi Obor, fără ca acestea să afecteze circulaţia trenurilor, informează vineri Metrorex.

''Din cauza ploii torenţiale, la una din căile de acces ale staţiei de metrou Aviatorilor, la nivel vestibul (până în zona turnicheţilor), au apărut infiltraţii de apă. Debitul de apă a survenit prin accesul de la suprafaţa neacoperită a staţiei. Echipele Metrorex au intervenit de urgenţă şi au remediat situaţia. De asemenea, sunt infiltraţii şi în zona tunelului dintre staţiile Ştefan cel Mare şi Obor, însă acestea nu afectează circulaţia trenurilor", spun reprezentanţii companiei de transport subteran.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

Potrivit sursei citate, cauzele apariţiei infiltraţiilor sunt legate atât de hidroizolaţia staţiilor, dar şi de faptul că ţevile furnizorilor de apă şi căldură se află în apropierea metroului, ceea ce face ca multe dintre avariile acestora să fie resimţite şi la metrou.

"Menţionăm că fiecare staţie de metrou este dotată cu pompe pentru evacuarea apei care funcţionează automat, în cazul unor debite mari de apă. De asemenea, personalul este instruit să acţioneze de urgenţă, conform procedurilor de rigoare în astfel de cazuri", dă asigurări Metrorex.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.