Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei subofiţeri de la ISU 'Podul Înalt' au fost confirmați cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Trei subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" Vaslui au fost diagnosticaţi cu COVID-19, ei fiind asimptomatici, informează, joi, instituţia.

"La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Podul Înalt' al judeţului Vaslui sunt trei subofiţeri diagnosticaţi pozitiv SARS-CoV-2 (COVID-19), asimptomatici. Toţi cei trei subofiţeri sunt de la Detaşamentul de pompieri Vaslui. Primul subofiţer confirmat pozitiv a fost contactul soţiei sale, aceasta fiind confirmată pozitiv COVID-19 în data de 8 iulie (aceasta lucrează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, la Serviciul financiar). Cel de-al doilea subofiţer confirmat pozitiv este coleg de birou cu primul infectat COVID-19. Cel de-al treilea subofiţer a participat la misiuni alături de cel de-al doilea infectat şi este unul dintre cei patru colegi aflaţi în izolare", au precizat reprezentanţii ISU Vaslui, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României (integral)

Potrivit ISU, la nivelul instituţiei este în curs o anchetă epidemiologică, iar la finalizarea acesteia, în funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri.

"Menţionăm faptul că nu a fost afectată capacitatea operativă a unităţii. Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Podul Înalt' al Judeţului Vaslui este în permanenţă instruit în ceea ce priveşte măsurile de protecţie şi dezinfectarea spaţiilor, în acelaşi timp fiind asigurate materialele de protecţie şi substanţele dezinfectante", au mai arătat reprezentanţii ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.