Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri, arestaţi pentru tâlhărie: Au bătut două persoane pentru că au refuzat să le cumpere alcool

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Trei tineri din Braşov, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, au ajuns în arest preventiv după ce, sâmbătă spre duminică noaptea, au tâlhărit alte trei persoane, sustrăgând un telefon mobil, 420 de lei, un pachet de ţigări şi o pereche de căşti, scrie Agerpres.

Conform unui comunicat remis, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, cei trei tineri, aflaţi în preajma unui supermarket non-stop din zona Gării Braşov, imediat după miezul nopţii, au încercat să convingă alte două persoane să le cumpere băuturi alcoolice.

"Ca urmare a refuzului celor două victime de a le cumpăra băuturi alcoolice, le-au aşteptat pe acestea la intrare. Au început să le urmărească în exteriorul magazinului şi, la un moment dat, au aruncat o sticlă de băutură în direcţia victimelor, care s-a spart în dreptul acestora. Cele trei persoane de sex masculin au aplicat apoi numeroase lovituri celor două victime cu pumnii şi cu picioarele, imobilizându-le la pământ. S-a reuşit sustragerea unui pachet de ţigări. Imediat după incident, în jurul orei 1,25, aceleaşi trei persoane de sex masculin s-au deplasat în lateralul magazinului, unde au observat-o pe cea de-a treia victimă, fără legătură cu primele două. S-au apropiat, au prins-o de haine, au lovit-o repetat cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, au strâns-o de gât, după care i-au sustras un telefon mobil, o pereche de căşti bluetooth, precum şi suma de 420 lei", au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Cei trei tineri au fost reţinuţi duminică, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a dispus, luni, arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Faţă de fiecare dintre ei s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.