Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri au fost transportaţi, în cursul nopţii, la spital, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs la limita judeţului Sibiu cu Braşov

dcnews.ro
isu smurd 112

Trei tineri au fost transportaţi, în cursul nopţii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs la limita judeţului Sibiu cu Braşov, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Elena Welter, conform Agerpres.

"În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a doi pasageri, unul în vârstă de 20 de ani, din judeţul Vrancea, şi unul în vârstă de 23 de ani, din judeţul Galaţi. Toţi trei au fost transportaţi la spital conştienţi", a precizat Elena Welter.

Potrivit sursei citate, "în timp ce conducea un autoturism dinspre Braşov, din cauze care urmează a se stabili, un sibian în vârstă de 28 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara carosabilului, oprindu-se în vegetaţia din apropierea drumului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.