Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TREI tineri au murit în ultimele 24 de ore infectați cu COVID. Nu erau vaccinați. În total, vineri au fost 169 de morți

msn.com
deces covid mort decedat spital pacient autopsie

În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 169 de decese (100 bărbați și 69 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Dintre cele 169 decese, 3 au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani, 1 la categoria de vârstă 30-39 ani, 6 la categoria de vârstă 40-49 ani, 17 la categoria de vârstă 50-59 ani, 36 la categoria de vârstă 60-69 ani, 63 la categoria de vârstă 70-79 ani și 43 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Dintre cele trei decese ale unor pacienti din categoria de varsta 20-29 de ani, unul este al unui pacient de sex feminin din judetul Arges, în varsta de 21 de ani, care prezenta comorbiditati si nu era vaccinat, unul al unui pacient de sex masculin din judetul Suceava, în vasrta de 26 de ani, care prezenta comorbiditati si nu era vaccinat si unul al unui pacient de sex masculin, din judetul Prahova, in varsta de 26 de ani, care prezenta comorbiditati si nu era vaccinat.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Din totalul de 169 de pacienți decedați, 158 erau nevaccinați și 11 vaccinați. Cei 11 pacienți vaccinați prezentau comorbidități. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 51 și 91 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.