Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri au răpit o fată de 15 ani din propria casă

politie bun

Trei tineri au răpit, sub amenințarea unui cuțit, o fată de 15 ani din propria casă. Cei trei au luat cu forța adolescenta și au urcat-o într-o mașină.

Polițiștii din Harghita au reținut, vineri, pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, bănuiți de lipsire de libertate în mod ilegal.

În aceeași zi, în jurul orei 13:30, cei trei au mers la locuișa unei tinere, de 15 ani, din localitatea Cozmeni și, sub amenințarea unui cuțit, ar fi băgat-o într-un autoturism și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

În jurul orei 14:30, mașina a fost văzută în Băile Tușnad, iar când polițiștii au încercat să o oprească, șoferul a încercat să scape și a intrat în șanțul de pe marginea drumului.

„Bărbații au fost extrași din autoturism, încătușați și transportați la Poliția municipiului Miercurea-Ciuc, pentru punerea în aplicare a procedurilor legale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea sub influența alcoolului, amenințare și loviri sau alte violențe”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.